NIEUWBOUW | PROJECTBOUW

Keukens in nieuwbouwwoningen/projectbouw zijn veelal standaard ontworpen. De keukens blinken vaak niet uit qua ontwerp, stijl of voldoen aan de wensen en behoeften van u als klant. Weet dat u als koper van een nieuwbouwwoning niet verplicht bent in het afnemen van de standaard geleverde keuken.

De stelpost die voor de keuken is berekend in de offerte van de aannemer wordt vaak laag aangehouden om zoveel mogelijk te voorkomen dat u zelf op zoek gaat naar een andere keukenleverancier. Indien gewenst kunnen ook wij een zogeheten standaard keuken leveren.  In samenwerking met Siemens kunnen wij voor een scherpe prijs een mooie projectlijn aanbieden. Dit geldt overigens ook voor de keuken. In samenwerking met hen hebben wij een maatwerk projectlijn samengesteld. Vraag er gerust naar tijdens een gesprek met een van onze ontwerpers.
Uiteraard kijken wij liever met u mee naar de ruimte van deze nieuw te bouwen woning. Het is immers niet zomaar iets wat u even uitkiest. Laat u adviseren door een van onze ervaren ontwerpers. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

Samen met u nemen we de tijd om de juiste invulling te geven aan deze belangrijke ruimte, het hart van het huis.  Bekijk hier een greep uit onze portfolio.
Op de hoogte blijven van onze nieuw geplaatste projecten? Volg ons dan op Facebook & Instagram.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de keukenruimte in uw nieuwbouw woning?

Voor een eerste gesprek, offerte of ontwerp maken wij graag vooraf een afspraak. Tijdens onze openingstijden kunt u bellen voor een afspraak of het onderstaand formulier invullen.

AFSPRAAK MAKEN

Studio's

Kom langs in een van onze studio's en laat u inspireren

HoltenDelden