Enschede | Overijssel

Strakke, stoere en natuurlijke keuken

In enschede

Een eiken fineer Charcoal keuken met naadloos verwerk corian werkblad en wangen: Deze eenvoudige basis zorgt voor een heel puur geheel zonder overbodige franje. De natuurlijke materialen spreken voor zich en worden aangevuld met een prachtige Quooker Classic kraan met Cube die als waar sieraad op het eiland staat.
Het wanddeel is verder uitgevoerd met een vrijstaand fornuis Lacanche Nederland en wel de Citeaux Tradition combi-oven 1500 mm breed van Bos fornuizen en daarboven een Kalkstenen keuken schouw inclusief consoles en afzuiging van operahsg de extra spoelbak met Quooker Classic kraan bied extra ondersteuning bij het koken. Doorlopend op het wanddeel een kastenwand die is uitgevoerd met 2 Siemens Home vaatwassers en een Liebherr Koelen en Vriezen wijnklimaatkast.


De apparaten kastenwand is met een ombouwnis geplaatst voor de zichtapparaten om de ruimte niet te verstoren. In de ombouwwand met randlijst uit eigen werkplaats bevindt zich het Gaggenau apparatuur: het herkenbare, moderne design van dit Duits topmerk verenigt een combi-stoomoven en oven met pizzasteen. Qua stijl is Gaggenau ook een perfecte toevoeging aan een hedendaagse keuken, de grote inbouwkoelkast en vriezer maken deze wand in zijn geheel af.


De fraaie servieskast in dezelfde uitvoering maakt het plaatje compleet. Ontworpen door
Design Studio Oost