Over Keukenhof van Twente

Luxueus vakmanschap door Keukenhof van Twente

Inmiddels verzorgen wij alweer ruim 12,5 jaar exclusieve maatwerk keukens. Door de jaren heen heeft de keuken zich ontwikkelt tot het hart van de woning. De plek om samen te komen en samen te zijn. Voor het ontwerpen van deze belangrijke ruimte nemen wij graag de tijd. Voor een gesprek of ontwerp vragen wij u als klant dan ook om een afspraak te maken.

De basis bestaat uit een combinatie van het perfecte ontwerp en de juiste invulling van de ruimte. In samenwerking met u als klant gaan wij graag op zoek naar de juiste balans tussen ruimte, design en uiteraard ook alle praktische aspecten. Voor iedere klant ontwerpen wij de ruimte, die het beste bij hun woonwensen past. Wij hebben verschillende vakspecialisten in huis, die ervoor zorgen dat iedere keuken uniek is. Zo leveren we bijvoorbeeld handgeschilderde keukens in iedere gewenste kleur en specifieke keukenbladen. Naar wens helpen wij bij het ontwerpen van andere meubels in de woning. Denk hierbij aan een speciale deur, kamer-en-suite of op maat gemaakte badkamermeubels.


Gaggenau Studio Delden

Studio Delden staat sinds 2019 geheel in het teken van Gaggenau. Dit toonaangevende merk staat voor kwaliteit, innovatie en luxueus design. In Delden kunnen bezoekers het authentieke materiaal waar Gaggenau bekend om staat, zelf ervaren. Naast het unieke karakter is Gaggenau een duurzaam merk, waar je jaren op kunt vertrouwen. Wij kiezen voor topmerken uit het midden en hoog segment. Zo is in Holten apparatuur van Siemens en Neff te bewonderen; merken die uitblinken qua uitstraling en prestaties. Natuurlijk ontbreekt keukenapparatuur van het merk Sub-zero Wolf niet.

De uitstekende apparatuur, de details en het bijzondere maatwerk maken onze ontwerpen zo onderscheidend.

Ons statement is niet voor niets; ‘Maatwerk maakt alles mooier’.Vaste aanspreekpunten 

Bij Keukenhof van Twente zijn Fleur en Jeroen uw vaste aanspreekpunten. Fleur is onze getalenteerde keukenadviseur en interieurstyliste en staat voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren bij al uw interieur- en keukenbehoeften.

Met haar indrukwekkende achtergrond in zowel de Cibap als de Jan de Bouvrie academie, brengt Fleur een unieke mix van vakmanschap en creativiteit naar Keukenhof van Twente. Als ervaren interieurstyliste heeft ze een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van esthetiek. Ze is gespecialiseerd in het creëren van harmonieuze interieurs die perfect passen bij uw levensstijl en persoonlijke smaak.

Fleur is gepassioneerd door het vinden van de juiste balans tussen functionaliteit en stijl in uw keukenontwerp. Ze houdt ervan om uitgedaagd te worden en is altijd op zoek naar creatieve oplossingen die uw verwachtingen overtreffen. Met haar expertise en gevoel voor trends en materialen, zorgt ze voor een inspirerende en eigentijdse keukenervaring.


Jeroen, eigenaar van Keukenhof van Twente, zorgt voor een vakkundige uitvoering van uw project. Met zijn ruime ervaring in de keukenbranche waarborgt hij de kwaliteit en zorgt hij voor een soepele begeleiding van begin tot eind.

Bij Keukenhof van Twente hebben we een prachtige studio en eigen werkplaats, gelegen in ons nieuwe pand aan de Fabrieksweg 8 in Holten. Hier werkt een  ervaren team van vakmensen nauw samen om uw interieurvisie tot leven te brengen. We voeren verbouwingen in eigen beheer uit, waardoor we u volledig ontzorgen en een naadloze uitvoering kunnen garanderen.

Bent u op zoek naar een interieur dat uw persoonlijkheid weerspiegelt en uw woondromen waarmaakt? Maak dan snel een afspraak bij Keukenhof van Twente en laat uw interieur tot leven komen.Maak kennis met ons team

Jeroen


Erna 


Femke


Sanne 


Niels


Fleur


Marcel


Herbert


Roland