Gaggenau | Sous-vide

Sinds Gaggenau 20  jaar geleden stoom heeft geïntroduceerd in de thuiskeuken, zijn zij nooit gestopt met verfijnen. De meest recente, grotere combi-stoomovens bieden de thuiskok van vandaag de dag hulp via aanpasbare automatische programma’s, een buitengewoon nauwkeurige temperatuurregeling en een automatisch reinigingssysteem. Raak geïnspireerd en beheers de kracht van stoom volledig.

Sous-vide is een vrij nieuwe en populaire kooktechniek uit de professionele keuken. Hiermee gaart u de meest moeilijk te bereiden ingrediënten tot perfectie, zoals biefstuk of vis die hiermee hun structuur en malsheid behouden. Maar ook groenten lenen zich prima om sous vide te bereiden. Sous-vide betekent letterlijk ‘onder vacuüm’. Het principe van de kooktechniek is het langzaam op een constante temperatuur garen van vacuüm verpakte etenswaren. Hierbij gaan er nagenoeg geen voedingsstoffen verloren, zijn smaken veel intenser en is de kans op mislukken nihil. Met een Gaggenau stoomoven of combi-stoomoven en vacumeerlade past u deze professionele techniek heel gemakkelijk toe in uw eigen keuken.

Geniaal ontworpen

Een reeks van innovaties maakt de combi-stoomoven nog aantrekkelijker. Automatische programma’s voor culinaire ondersteuning, aan te passen door de kok via het intuïtieve TFT-display. De kerntemperatuursensor met drie meetpunten is tot op één graad nauwkeurig en past de bereidingstijden aan tijdens het bereiden van het gerecht. Het waterreservoir is groter, makkelijker bereikbaar en geeft een signaal aan de kok als er iets is dat aandacht behoeft.

Sous-vide bereiden wordt mogelijk gemaakt door een kookfunctie en door het toevoegen van de vacumeerlade. Alle modellen zijn daarnaast voorzien van Home Connect.

Benieuwd naar alle mogelijkheden die Gaggenau te bieden heeft?
Neem contact met ons op en plan een afspraak in onze Gaggenau Studio Delden.

 

Gaggenau Sous-vide