Een avond genieten met Pure Food Flavour


In de maanden juni en juli 2023 hebben we een fantastische actie in samenwerking met Chef-kok Dennis van Pure Food Flavour. Bij de aankoop van een keuken in onze studio, krijgt u de kans om een avond te genieten van overheerlijke gerechten, bereid in uw eigen keuken. Chef-kok Dennis gaat graag met de meest verse producten aan de slag in uw nieuwe keuken!

Chef-kok Dennis is een gepassioneerde kok die zich inzet voor het bereiden van gerechten met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Tijdens de avond zal hij u niet alleen verrassen met zijn kookkunsten, maar ook alles uitleggen over de innovatieve apparatuur die in uw keuken is geïnstalleerd. Genieten met familie en/of vrienden van heerlijke gerechten in uw droomkeuken.

Met een uitgebreide collectie van keukens, hoogwaardige apparatuur, het leveren van maatwerk en u in het gehele traject te ontzorgen met het oog op de werkzaamheden zijn wij ervan overtuigd dat we uw droomkeuken kunnen creëren.
 
Wacht niet langer en maak een afspraak in onze studio aan de Fabrieksweg 8 in Holten om te bespreken hoe wij uw droomkeuken werkelijkheid kunnen maken. We kijken er naar uit om u te verwelkomen. 

Lees ook: