Koken met de BORA Professional 3.0


BORA Professional 3.0 is een modulair kooksysteem met een uniform design van de bedieningsknoppen, gemaakt van roestvrij staal en een touch-display. Het systeem biedt een keuze aan kookvelden, zoals inductie, gas en Tepan, die precies de temperatuur kunnen regelen en snel kunnen opwarmen tot 250 °C. Het afzuigsysteem is volledig gesloten wanneer het uitgeschakeld is en regelt het vermogen automatisch afhankelijk van het kookproces. De stille motor zorgt voor fluisterstille afzuiging zelfs bij hoge vermogens. De afzuigonderdelen zijn gemakkelijk te verwijderen en kunnen in de vaatwasser worden gewassen.

Waardevol en bijzonder design
Baanbrekend design gaat hier hand in hand met de hoogste eisen inzake materiaal en techniek. Het uniforme design van de bedieningsknoppen zorgt bij BORA Professional voor een harmonieuze en bijzonder waardevolle look. Designhoogtepunt van het BORA Professional 3.0 systeem is de discrete bedieningsknop van zuiver roestvrij staal met zwart glazen front en gevoelig touchoppervlak met haarscherp leddisplay. De verwijderbare roestvrijstalen ring en het geoptimaliseerde leddisplay creëren niet alleen visueel een meerwaarde, maar vergroten ook het touchoppervlak. Alle functies worden eenvoudig, makkelijk en intuïtief geactiveerd door aan de knop te draaien of het centrale aanraakvlak aan te raken.

Modulair systeem
BORA Professional 3.0 is een modulair systeem dat geheel individueel volgens de wensen en behoeften van de klant kan worden samengesteld. Er is een uitgebreide keuze aan kookvelden – van oppervlakte-inductie tot gas of het Tepan kookveld – die allemaal vrij met het afzuigsysteem kunnen worden gecombineerd. Dankzij zijn unieke en exacte temperatuurregeling biedt het Tepan kookveld daarbij de beste prestaties. De temperatuur kan exact worden ingesteld en bliksemsnel opwarmen tot 250 °C in minder dan vijf minuten bespaart tijd en energie. Met hun 54 cm zijn de beschikbare kookvelden en kookzones extra groot, waardoor ze maximaal kunnen worden benut en voor voldoende kookruimte zorgen, zelfs bij zeer grote kookpotten en braadsleden.

Afzuigregeling professioneel geoptimaliseerd
Bij het activeren van de afzuiging gaat de afsluitklep automatisch open en dicht. In uitgeschakelde modus is het systeem volledig gesloten. De afzuigregeling werd professioneel geoptimaliseerd met automatische detectie en aanpassing aan het respectieve kookveld. Het afzuigvermogen wordt dus onafhankelijk geregeld op basis van het huidige kookproces; de kookveldafzuiging en kookvelden communiceren met elkaar. De stille motor zorgt ervoor dat de afzuiging ook op hoge vermogensniveaus fluisterstil blijft. Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de goed toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd en mogen gewoon in de vaatwasser, zonder dat de kwaliteit eronder te lijden heeft.

Lees ook: