Stokkum | Hof van Twente

moderne woonkeuken

In Stokkum


Recent hebben we dit prachtige project opgeleverd in Stokkum, waarbij we met onze klant een aantal opvallende elementen hebben weten te integreren.

Een ware eyecatcher in deze keuken is het blad van Dekton Laurent. De prachtige marmerlook voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan het geheel. Het blad is niet alleen mooi om te zien, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Het wanddeel in Deco-uitvoering draagt bij aan de sfeer en warmte van de keuken. Het unieke design van de wand geeft een persoonlijk tintje en creëert een harmonieuze ambiance. Het eiland, uitgevoerd in Brons Metallic, vormt het middelpunt van deze keuken. De keukenfronten zijn voorzien van een unieke klapgreep.

Een TV-meubel met Woodupp-panelen en een Faber elektrische haard zorgen voor een sfeervolle en moderne uitstraling. Deze combinatie voegt warmte en gezelligheid toe aan de keuken. Naast de keuken hebben we ook de bijkeuken, inloopkast en garderobekast gerealiseerd, in samenwerking met Design Studio Oost. Dankzij deze samenwerking hebben we gezorgd voor een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes, waarbij functionaliteit en design hand in hand gaan.

Uiteraard hebben we gezorgd voor hoogwaardige keukenapparatuur. In deze keuken vind je onder andere een Siemens bakoven, een compacte bakoven met stoomfunctie, een koelkast, een vaatwasser op hoogte en een inductiekookplaat met afzuiging. Met deze apparatuur ben je verzekerd van optimaal gebruiksgemak en culinaire hoogstandjes.