Keukenhof van Twente verhuist naar Fabrieksweg in Holten


Wie goed heeft opgelet heeft gezien dat ons bedrijfspand aan de Oranjestraat 4 in Holten te huur is. Wij maken graag plaats voor nieuwe ontwikkelingen op deze mooie winkellocatie in het bruisende centrum van Holten. In de afgelopen jaren heeft Keukenhof van Twente een mooie groei laten zien. Onze showroom wordt uitgebreid met een eigen werkplaats, kantoorruimte en opslagruimte. De wens om onze bedrijfsactiviteiten samen te voegen op één punt hadden we al even in ons hoofd. Met de nieuwbouw op het bedrijventerrein ‘Vletgaarsmaten’ aan de Fabrieksweg aan de westzijde van Holten komt deze wens voor de Keukenhof van Twente in vervulling.

Commerciële winkelruimte te huur
Medio maart/april verhuist Keukenhof van Twente definitief uit het Holtense dorpshart naar de Fabrieksweg in Holten. We laten een prachtig pand achter wat wellicht voor een andere ondernemer weer een nieuwe impuls kan betekenen. In overleg is het pand is vanaf 1 maart beschikbaar. Heb je interesse in de bedrijfslocatie bestaande uit 140 m2 commerciële winkelruimte aan de Oranjestraat 4 in Holten? Neem telefonisch contact op met de verhuurder op 06 – 22451795

Combinatie van ontwerp en invulling
Vanuit het nieuwe bedrijfspand aan de Fabrieksweg in Holten hopen we vanaf medio april keukens te leveren zoals u van ons gewend bent. Jeroen Meutstege: “Hier ontvangen we onze klanten graag op afspraak en nemen we de tijd om naar een uniek ontwerp toe te werken. De basis bestaat uit een combinatie van het perfecte ontwerp en de juiste invulling van de ruimte. Iedereen stelt eigen eisen aan de keuken en geen woning is tenslotte hetzelfde”.

Lees ook: