Vacature ervaren keukenmonteur (32-40 uur)

Ervaren Keuken- en Interieurmonteur (32-40 uur)


Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren keuken- en interieurmonteur. Ben jij een keukenmonteur in hart en nieren en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Maatwerk maakt alles mooier

Ons team is accuraat en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar haar opdrachtgevers maar ook naar elkaar. Keukenhof van Twente levert maatwerk waarbij een goede samenwerking onontbeerlijk is. Van ontwerp tot een luxueus eindresultaat.


Functie

Als keuken- en interieurmonteur van Keukenhof van Twente ben je verantwoordelijk voor het monteren van maatwerk keukens en interieur. Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime functie binnen een jong en dynamisch bedrijf met uitzicht op een vaste baan. Een salarisindicatie is afhankelijk van jouw opleiding en relevante werkervaring. Zij bieden goede primaire en secundaire voorwaarden (CAO inretail) met een marktconform salaris.


"Vakmanschap gezocht! Kom ons team versterken en laat je passie voor keukens en interieurs stralen. Word onze expert in montage"

"Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!"

Wij ontvangen je sollicitatiebrief graag per mail personeelszaken@keukenhofvantwente.nl.
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Erna Meutstege 0548-363590.