Oplevering | Moderne Stretto woonkeuken

Bij binnenkomst bevindt zich links een hoge kastenwand met twee Full Steam ovens met HomeConnect wifi en twee vaatwassers op hoogte van het merk Siemens Home. De wanddelen zijn uitgevoerd in Deco Nero deuren met hot structuur, ook zit er een inbouw koeler met nul-gradenzone en vriezer met nofrost systeem. Aan de rechterkant is er een werkblad met spoelgedeelte welke is uitgevoerd in #natuursteen Bahia Black Satin van Jetstone met een 3-in1 kraan van Franke Group.

Het Stretto meubel is voorzien van een inductie kookplaat met flexzones en daaronder voorzien van brede ladekasten. Boven het eiland is een verlaagde koof met plafondunit afzuigkap geplaatst. De 3 ruime ladekasten. Fronten zijn uitgevoerd in Acryl mat wit.

Aan de achterzijde van het eiland bevinden zich verdiepte kasten uitgevoerd met een massief eiken houten front. Boven op deze kasten ligt een blad, eveneens uitgevoerd in eiken, die uitloopt in een eettafel die het Stretto meubel compleet maakt. Het houten Stretto meubel is op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Het werkblad en de zijwanden van het eiland zijn uitgevoerd in naadloos verlijmd Corian van Dekker Zevenhuizen, wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Stretto meubel voorzien van inductie kookplaat en brede ladekasten
Moderne woonkeuken met Stretto meubel en hoge kasten wand met massief eiken fronten
Moderne Stretto meubel woonkeuken met ingebouwde inductie kookplaat