Keukenhof van Twente op Bonaire


Keukenhof van Twente heeft een prachtige woonkeuken ontworpen en geplaatst op het eiland Bonaire. Dit project omvat alles, van het ontwerp tot de oplevering, en werd volledig in onze eigen werkplaats in Holten tot in de puntjes voorbereid.

Moderne mat wit
De keuken heeft een greeploze, matte witte acryl afwerking. Het keukenblad is van het merk Ceasarstone en heeft een cloudburst concrete patroon.

Gaggenau 400 serie
De apparatuur in de keuken is afkomstig van de Gaggenau 400 serie en omvat een ruime koelkast en vriezer, een luxe wijnklimaatkast, een warmhoudlade, een oven, een combi-stoomoven met een vaste wateraansluiting, een inductiekookplaat, een domino gas wokbrander en een downdraft afzuiging die in het werkblad verdwijnt. Daarnaast is er ook een Quooker met Cube aanwezig in de keuken waardoor er naast water ook gekoeld en bruisend water voor handen is. De apparatuur is voorzien van een mooie ombouwrand wat zorgt voor een mooie afwerking. Apparatuur van Gaggenau voldoet aan de hoogste standaarden ten aanzien van design en functionaliteit.

Spoelbak Franke centerbox
In deze geweldige keuken op Bonaire is een speciale spoelbak toegepast namelijk een Franke centerbox. Deze spoelbak is ontworpen om de efficiëntie in de keuken te maximaliseren door alle benodigde accessoires binnen handbereik te hebben voor het bereiden van voedsel. De accessoires die zijn inbegrepen in de aansluitende unit naast de spoelbak zijn een houten snijplank, een synthetische snijplank behandeld met Sanitized, een houten messenblok met drie messen, een roestvrijstalen afdruipbakje en een extra droogrekje voor servies.

Contact
Dit project is een geweldig voorbeeld van wat we kunnen bereiken wanneer we ons focussen op het leveren van kwaliteit en het voldoen aan de wensen van onze klanten. Als u ook op zoek bent naar een unieke en functionele keuken, of ander interieurontwerp en installatie, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en samen te werken aan een geweldig resultaat.

Lees ook: