In de media


Inmiddels verzorgen wij alweer ruim 10 jaar exclusieve maatwerk keukens. Door de jaren heen heeft de keuken zich ontwikkelt tot het hart van de woning. De plek om samen te komen en samen te zijn. Voor het ontwerpen van deze belangrijke ruimte nemen wij graag de tijd. Voor een gesprek of ontwerp vragen wij u als klant dan ook een afspraak te maken.

De basis bestaat uit een combinatie van het perfecte ontwerp en de juiste invulling van de ruimte. In samenwerking met de klant gaan wij op zoek naar de juiste balans tussen ruimte, design en uiteraard ook alle praktische aspecten. Voor iedere klant ontwerpen wij de ruimte die het beste bij hun woonwensen past. Wij hebben verschillende vakspecialisten in huis, die ervoor zorgen dat iedere keuken uniek is. Zo leveren we bijvoorbeeld handgeschilderde keukens in iedere gewenste kleur en specifieke keukenbladen. Naar wens helpen wij bij het ontwerpen van andere meubels in de woning. Denk hierbij aan een speciale deur, kamer-en-suite of op maat gemaakte badmeubels.

NEFF Master Partner
Onlangs is Keukenhof van Twente door NEFF aangewezen als Master Partner. “Dat vinden we een grote eer. Zij hebben ons eigenlijk benoemd als ambassadeur van hun merk. Dat betekent dat wij alle kennis over deze bijzondere apparatuur in huis hebben, waar wij met plezier over willen en kunnen vertellen. En hierdoor kunnen we als eerste hun nieuwste producten aanbieden aan onze klanten. NEFF biedt keukenapparatuur in het hogere segment, waarbij het draait om praktische oplossingen.”

Gaggenau studio Delden
Al enige tijd kunnen mensen binnenstappen in een heuse Gaggenau-wereld bij de studio in Delden. “Dit merk past perfect bij ons. Net als wij streven zij ernaar om thuiskoks van dienst te zijn met kwalitatief goede apparatuur, gemaakt van onder meer roestvrij staal en glas. In deze speciale Gaggenau-studio kunnen mensen kennismaken met de voordelen van bijvoorbeeld een combi-stoomoven. En wij kunnen ons helemaal vinden in hun motto ‘Als de keuken het hart van het huis is, dan is Gaggenau de ziel van de keuken.’ Daar sluiten wij ons van harte bij aan.” Het uitstekende apparatuur, de details en het bijzondere maatwerk maken onze ontwerpen zo onderscheidend. Ons statement is niet voor niets;
‘Maatwerk maakt alles mooier’.

Lees ook: