Holten III | Overijssel

Maatwerk woonkeuken met koffiecorner

In holten

In Holten deze greeploze massief eiken keuken mogen opleveren met handgeschilderde apparatenwand en maatwerk zithoek. Het wandgedeelte is voorzien van grote laden in massief eikenhout uit eigen werkplaats. De inductiekookplaat is van het merk NeffCheff, plafondunit van ABK innovent en de kraan van het merk GROHE, type Duo Red.

De apparatenwand is uitgevoerd met handgeschilderde fronten en is voorzien van: ruime vriezer, vaatwasmachine op hoogte, fullSteam oven en ruime koelkast. Allemaal van het merk NeffCheff. De nis boven de kasten is voorzien van spots en biedt hierdoor een mooie plek voor het plaatsen van accessoires, de wand die verbonden is naar de woonkamer door middel van 2 schuif-/taatsdeuren.

Aan de andere zijde van de ruimte bevindt zich de knusse eethoek waarvoor wij de hoekbank hebben mogen ontwerpen en hebben gerealiseerd. Deze ruimte is verder voorzien van een koffiecorner, met kraan en spoelbak. Verder is de nis uitgevoerd met een eikenhouten wandschap uit eigen werkplaats.

Het werkblad is uitgevoerd in Paëllastone.