Vacature ervaren Verkoopadviseur Lochem (32-40 uur)

Ervaren Verkoopadviseur Lochem

(32-40 uur)


Ben jij een doorgewinterde verkoopadviseur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Keukenhof van Twente krijg je de kans om jouw ervaring en expertise naar een hoger niveau te tillen. We bieden je geen standaardbaan, maar een platform om je ervaring in te zetten en verder te ontwikkelen.


Maatwerk maakt alles mooier

Als ervaren verkoopadviseur bij Keukenhof van Twente ben jij vanaf dag één een cruciale schakel in ons team. Je brengt niet alleen je bewezen verkoopvaardigheden mee, maar je hebt ook een scherp oog voor de wensen van klanten. Met jouw kennis van keukens en een commerciële mindset speel je een leidende rol bij het adviseren en begeleiden van klanten naar hun ideale keukenoplossing.


Functie

Bij Keukenhof van Twente hebben we de mogelijkheid om gebruik te maken van de expertise van Gaggenau Studio Delden en Keukenhof van Gelre, waardoor we een breed scala aan hoogwaardige producten en diensten kunnen aanbieden. Bovendien werken we nauw samen met ontwerp- en interieurbureau Design Studio Oost, waardoor we een unieke combinatie van expertise kunnen bieden aan onze klanten. We werken samen met vakmensen in onze eigen werkplaats en streven naar maatwerk van hoge kwaliteit. Jouw ervaring en inzicht zullen een cruciale rol spelen in het bieden van advies op maat aan onze gewaardeerde klanten. Als ervaren verkoopadviseur bij Keukenhof van Twente krijg je de ruimte om jouw creativiteit te benutten en buiten de gebaande paden te denken. Je bent een bron van inspiratie voor je collega's en een drijvende kracht achter het succes van ons team.


Solliciteren

Ben jij een ervaren verkoopadviseur die op zoek is naar een dynamische omgeving waarin jouw expertise gewaardeerd wordt? Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden om bij Keukenhof van Twente jouw ervaring te laten bloeien met de ondersteuning van diverse toonaangevende expertise in de branche.


"Vakmanschap gezocht! Speel een leidende rol bij het adviseren en begeleiden van klanten naar hun ideale keukenoplossing."

"Geïnteresseerd?

Solliciteer direct!"

Wij ontvangen je sollicitatiebrief graag per mail personeelszaken@keukenhofvantwente.nl.
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Erna Meutstege 0548-363590.